Tuesday, October 9, 2007

Prvá noc dovolenky

Silvia strašne chcela vypadnúť niekam na peknú dovolenku, na ktorú by si mohla zaspomínať i po rokoch. Manžel raz došiel domov v parádnej nálade a na stôl položil kopec papierov z cestovky a zamachroval, že nech si teda vyberie, kam by chcela ísť. Silvia sa prehrabovala v letákoch, v katalógu a bola by brala všeličo. Po polhodine obzerania to už nevydržal a prezradil, že dal zálohu na dovolenku v Tunise.

Hotel bol pekný, ich izba bola úplne super a pohľad z okna nádherný. Večer sa zdal nekonečný a lákalo ich na terasu, z ktorej bol výhľad na more. Posadili sa do kresielok a naliali si za pohárik, aby relax bo úplný ako z filmu. Po chvíli Silvu napadlo, že do izby im naletia rôzne múry, muchy, čiže hmyzie potvory. Vstala a radšej išla zasunúť posuvné dvere vedúce na terasu. Odrazu však niečo cvaklo a podozrenie sa potvrdilo. Ostali vymknutí na terase. Bolo kúsok k polnoci, v susedných izbách sa nesvietilo. Trapas na obzore, hneď v prvú noc nebudú nocovať v svojej izbe :-( Skúšali všeliako pohýbať tými zasúvacími dverami, ale nedalo sa. Pokúsili sa pár krát volať o pomoc, ale zbytočné volanie. Vonku znela pomerne hlasno disco hudba, tak že ich nebolo počuť.

Dosť nepríjemné zistenie a ešte nepríjemnejšia predstava trávenia noci na terase miesto v pohodlnej posteli. Sedeli a skrúšene rozmýšľali, čo bude ďalej? Po chvíli zaregistrovali, že do jednej z izieb sa asi vrátili hostia, pretože sa objavilo tlmené svetlo a chvíľami bolo počuť zvláštne zvuky. Dúfali, že nájdu pomoc, že oslovia tých ľudí, aby im pomohli.

Potichu sa priblížili k oknu, závesy neboli poriadne zatiahnuté. Nadšenie ich však hneď prešlo. Na posteli v izbe sa dvaja venovali činnosti, pri ktorej sa nedalo ich rušiť. Výchova im kázala počkať, kým sa tí dvaja nabažia svojich tiel. Potichu odišli a čakali. Po istej chvíli sa zase odhodlali ísť sa pozrieť, či tí dvaja to majú za sebou a budú ich môcť vyrušiť. Nemohli a tak pri okne čakali, kým bude koniec.

Kto vie, ako dlho by museli čakať pri tom okne, keby sa nebolo zažalo svetlo v izbe susediacej s ich. Naradostnení zaklopali a vysvetlili susedom svoju situáciu a poprosili, aby zavolali na recepciu hotela. Za chvíľu prišiel poslíček a oni s radosťou sledovali cez zavreté terasové dvere, ako sa v ich izbe rozsvietilo a počuli šramot otvárajúcich sa dverí. Poslíček bol záchranca :-D

Tá noc bola plná prekvapení , zvratov a inšpirácií.

15 comments:

palculienka said...

to este dobre dopadli, nàm sa niekto ràno o 4tej pleskol o dvere. Budim muza, ze nech ide pozriet co to bolo. byvali sme v apartmàne, ktory bol sùcastou hotela :) vysiel von a tam chlapik nahy, len inkriminované partie prekryté malym uteràcikom. kolegovia ho vymkli vonku, ked sa boli kùpat v bazéne a pozatvàrali vsetky dvere :) chudàk a ràno kosa, ani topànky nemal :) na druhy den sa drahému ospravedlnil, ze nàs vyrusil :)

falosnica said...

no,prijemny vecer:)i ked nedobrovolne, ale tak mali svojim sposobom porno navyse, dobrodruzstvo, adrenalin a vyvetranie sa v jednom:)

Mr.Wichtig said...

ja by som sa nestazoval byt na ich mieste :-D ved to bola pohoda a kulturprogram k tomu :-D

femma said...

v danom momente to nie je nič príjemné , ale potom sa na to krásne spomína:-)))

biker said...

:-) celkom zabavna prva noc.
chcem sa opytat, co sedem? snehulienka a sedem coho? :-)

snehulienka said...

Palculienka :-D takze ste ho pustili,hihi.A nemyslel si tvoj drahy ze to je tvoj milenec na streche? :-D
Lebo ziarlivy chlap vie povymyslat vselico :-D

snehulienka said...

falosnica :-D

snehulienka said...

mr.wichtig :-D ale keby si myslel,ze sa do rana nevyspis a za oknom pohodlna postielka? :-D

snehulienka said...

femma, tak je :-D teraz to na party so smiechom rozpravali

snehulienka said...

biker to je na tebe co si vyberes :-D
ja som myslela na sedem dni v tyzdni
:-D

saxana said...

veru, noc plna zvratov a inspiracii :-) na tu tak lahko nezabudnu :-)

nigina said...

aj u teba je to zaspate? kam kliknem, tam to spi :-( preco?

egypťanka said...
This comment has been removed by the author.
egypťanka said...

presne takuto zelenu sablonu som si chcela dat na blog, ale potom som sa rozhodla inak.ale sa mi stle paci.hodi sa aj k tym obrazkom. pekne si si to urobila.preco pises tak malo? ja sa chystam este len zacat :-)

mike said...

snehulienka, klikol som na teba niekde u sasanky,tak ma zaujal tvoj avatar:-}ale pises akosi malo. Dalsie dni dovolenky boli ake? :-}